Hou van Holland

hou van hollandProgramma’s die een hit zijn op tv doen het ook vaak goed als bedrijfsuitjes. Zo hebben we in het verleden al de Crazy 88 en de Wie is de Mol gekend. Maar de grootste hit is misschien wel het Hou van Holland. Deze quiz wordt vaak in combinatie met een diner gespeeld.

De succesformule van het Hou van Holland spel is de afwisseling. Er wordt begonnen met een algemene kennis ronde waarbij algemene kennis van Nederland een vereisde is. Bij de volgende ronde moeten dingen worden geschat en vaak wordt er ook een zang ronde gespeeld. Al met al een leuke afwisselende avond!

Een ander voordeel die het Hou van Holland spel biedt is dat het gespeeld kan worden door jong en oud en mensen met verschillende interesses. Bij bijvoorbeeld een popquiz zal slechts een deel van de mensen aangesproken worden, bij het Hou van Holland spel krijgt iedereen de kans om te schitteren!.


Comments & Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>