Comedy show

Comedy ShowEen goed georganiseerde Comedy Show zal uw bedrijfsevenementen gegarandeerd opleuken. Ook bij presentaties en congressen kan de zaal levend gehouden worden door een grappige intermezzo van Comedians.

Bij het organiseren van een Comedy Show moet wel rekening gehouden worden met een aantal voorwaarden. Zo is een podium en goede geluidsinstallatie onontbeerlijk. Het publiek moet de comedians goed kunnen zien, de zaal indeling en belichting zijn dus ook zeer belangrijk. De comedians moeten passen bij het publiek, een wat ouder publiek zal de grove humor van veel jongere grappenmakers niet erg waarderen, let hier dus op.

Een goede show valt en staat natuurlijk met professionele comedians. Het is mogelijk een mix te maken tussen jong aanstormend talent een veteranen in scene, maar zorg er wel voor dat een stabiele factor de show kan dragen.

Als laatste moet het publiek wel zin hebben in een Stand Up Comedy show en ook de aandacht kunnen opbrengen.


Comments & Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>