Mannen Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest MannenEen van de hoogtepunten van een jaar moet wel een Mannen Vrijgezellenfeest zijn. Dit is de ultieme feestdag waarbij jarenlange vriendschap gevierd wordt. Een excuus om je nog een maal ongelofelijk te misdragen. (binnen de perken dan he!) Wil je dat dit echt een knalfuif wordt dan gaat er natuurlijk wel wat planning in zitten. Maar let goed op want met mijn tips kan het uitje niet verkeerd gaan!

Drink met mate en niet te snel! Het is verleidelijk om meteen aan het bier te gaan maar dit zal er wel voor zorgen dat het een kort vrijgezellenfeestje wordt. Nee, laat de biertjes even staan en ga met de mannen een leuke middag activiteit doen. Je kan hierbij aan Lasergamen, karten, een stadsspel, rondleiding of een workshop denken. Het ligt er natuurlijk aan waar de interesse van de vrijgezel ligt.

Zorg dat je voor het avondeten gereserveerd hebt in een gezellig restaurant. Met een grote groep mannen kan het wel eens moeilijk zijn ergens binnen te komen, dus is het mooi om dat meteen geregeld te hebben. Hou wel een beetje rekening met het budget alle deelnemers van het vrijgezellenfeest, het moet natuurlijk voor iedereen leuk zijn.

En misschien wel het aller belangrijkst, zorg voor vervoer naar huis. Iedereen zal willen meedrinken en feesten, en dat geeft gevaarlijke situaties. Neem een taxi, of feest net zolang door tot het openbare vervoer weer is opgestart, dat kan natuurlijk ook.

Niet staat jullie meer in de weg om er een fantastisch vrijgezellenfeest met mannen van te maken.

 


Comments & Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>